Az oldal cookie-kat használ. Elfogadom
Termékek Menü

Kinezio tape terápia

Kedves Látogatók!

A kineziológiai tapasz használata nagyon divatossá vált Magyarországon az elmúlt években. Egyre többen vannak, akik csak azért ragasztják magukra, mert másokon látták, és nem akarnak lemaradni, vagy mert tetszik a színe, vagy valaki azt mondta, hogy neki milyen gyorsan helyrehozta a derékfájását! Azt azonban tudni kell, hogy a kinezio tape "ereje" pont a módszerben rejlik: hova és hogyan ragasztjuk fel! Ráadásul, mint minden terápiának, ennek is megvannak a maga ellenjavallatai, mint a daganatos megbetegedések, vagy a stroke, ezért kifejezetten fontos, hogy hozzáértő személy tapeljen minket!

Ahhoz, hogy a terápia hasznos legyen, és segítse a gyógyulást, olyan emberre van szükség, akinek van megfelelő anatómiai ismerete, és elvégezte a szükséges képzéseket a kineziológiai tapasz helyes használatáról! 

Ajánlom magamat, mert edzői, illetve gyógyászati segédeszköz forgalmazói tanulmányaim alatt rengeteget foglalkoztam anatómiával, illetve 2016 februárjában elvégeztem a kinesio tape alap- és haladó tanfolyamot!

Időpont egyeztetés: 

  • e-mail: esoone@gmail.com (Kérem, hogy a tárgy mezőben tüntessék fel, hogy kinesio tape időpont)
  • tel.: 20/610-9050
  • Veszprém és környékén házhoz is megyek

Köszönöm bizalmukat! Ha bármilyen kérdésük lenne a tape terápiával kapcsolatban, kérem keressenek bátran!

 

Varga Bea